Nyheder fra 01.09.2017

Vores egen Cissie (Piccobello Cadillac's Cissie B&T) og Dijaco (Piccobello Daimler's Dijaco Of C&B) venter hvalpe omkring den 16.10.2017.

 

Alt vedrørende det kommende kuld, vores M-kuld, er at finde på Facebook i Gruppen:

 

”Piccobello – M-kuld 2017 – Cissie & Dijaco”

 

 

 

 

Der vil jeg med jævne mellemrum fortælle om hvalpene og deres opvækst, samt lægge billeder/video af hvalpene der. I kan ligeledes se billeder af mor og far der.

 

Sådan kontakter du/I mig vedrørende køb af hvalp og/eller spørgsmål til hvalpene, samt mor & far:

- via Facebook i en Personlig Besked. Skriv til ”Gitte Møller Piccobello”.

- via ”Kontakt os” i menuen længere nede på min hjemmeside.

- via ”Vores Gæstebog” i menuen længere nede på min hjemmeside.

 

Uanset hvor jeg modtager en besked, vil jeg kontakte dig/jer snarest derefter.

 

Jeg læser/skriver følgende sprog (foruden dansk): Svensk, Engelsk, Tysk & Østrigsk.

 

Foto af Cissie ved første parring i Sverige: Copyright Vanja Söderberg, ejer af Dijaco.

Mandag den 4. september blev en sorgens dag. Efter kortere tids sygdom, var der ingen anden udvej end at lade vores kæreste Beckie (Nydningen's Karoline Alias Beckie) sove ind. I foråret begyndte hun at drikke rigtig meget vand. En dyrlæge undersøgelse konstaterede, at hun havde fået den forfærdelige "Cushings Syndrome". En sygdom som slår sig på hjernen. Den kunne holdes i ave medicinsk, men hvor længe vides ikke. Hun blev dog ved med at drikke rigtig meget vand. Dyrlægen kunne stille diagnosen Sukkersyge. Igen kunne det medicineres. Meget er blevet forsøgt, og medicinen hjalp ikke. Imens medicineringen stod på begyndte hun at tabe sig. Til sidst var det synd for hende at fortsætte sit liv, når det i længden ikke stod til at redde. Så det var en tung beslutning for hendes foderværter, Alf og Anne Mette, som måtte gå den tunge og sidste gang til dyrlægen, for at give Beckie fred. Det var af kærlighed til Beckie, at de sagde, at nu var nok altså nok. Det er vi meget taknemmelige for.

Vi vil aldrig glemme dit glade sind, og din dejlige måde at være på. Du nåede desværre kun at få 2 kuld hvalpe. Men din datter DeeDee (Piccobello Daimler's Djeanie Of C&B) har gjort dig til mormor 3 gange indtil videre.

Sorgen i vores hjerter er ikke blevet mindre med tiden. Vi vil huske dig for alt det bedste du gav Anne Mette & Alf samt os. Vi vil gerne takke Anne Mette & Alf for at have givet Beckie de 2 sidste og rigtig dejlige år sammen. I var bare hendes aller bedste Mor og Far, og vi ved hvor meget I elskede hende. 

 HjerteHjerteHjerte