Jessika og Fenton er klar i ringen den første dag. Se hvor pænt han står, og har god kontakt med Jessika. Han kender Jessika rigtig godt, for hun har handlet ham hjemme i Sverige samt i Estland, da han blev Estisk Junior Champion

Nu skal vi en tur rundt i ringen. Der ser noget tomt ud, men der er altså andre hunde med fra Norge, Sverige, Tyskland og Danmark.

Tror du vi vinder noget, ser det ud som om Fenton spørger Jessika om.

Her bliver Fenton kåret som Bedst i Racen, BOB eller BIR, som det hedder på Dansk (Bedst i Racen).

Er det ikke en flot roset du har fået. Jessika havde sin egen store hund med, som også blev BOB. Så det var ren succes på første dagen i Milano.

Nu gælder det selve WDS, og vi er klar.

Prøv at se hvor dygtig Jessika er til at handle Fenton. Er så stolt af det smukke par.

Ja, så må vi se hvad det bliver til i dag. Vi gør det i hvert fald flot, vi to.

Så er det lige om lidt vi får vores "dom".

Vi blev BOS (Best in Opposite Sex) eller BIM (Bedst i Modsat Køn, som det hedder på dansk). Men da han igen blev Bedste Junior og fik Certifikat nr. 2, blev han også Italiensk Junior Champion. Har haft meget svært ved at få armene ned. 2 dage med så flotte resultater. Jeg er så lykkelig.

Cissie's dejlige søn, Fenton (Piccobello Ferrari's Fenton Of C&D) har deltaget i Verdenshundeudstillingen (WDS) i Milano i starten af juni måned 2015.

Sammen med hans søde ejer, opdrætter Tina Strandberg, og hans dygtige handler "viser ham i ringen" Jessika Junehall tog Fenton den lange tur til Milano for at deltage i 2 udstillinger den 7., og 8.6.2015

Der var også andre hunde med, som hhv var søn og døtre efter min tæve, Luna (fra B-kuldet, Piccobello Bentley's Bernice Of B&L). De bor i Norge, og havde også taget den lange tur til WDS.

Den første dag var det en raceklub udstilling. Her blev Fenton først Bedste Junior  fik et Junior Certifikat. Se nere blev han kåret som Bedst i Racen. Kæmpe tillykke Fenton, Jessika og Tina.

Bedst i Modsat køn blev en datter efter min Luna i Norge. Hjertelig tillykke med det flotte resultat.



Dagen efter var det Verdenshundeudstillingen (WDS) det gjalt.
Her blev han Bedste Junior, og fik sit 2. Junior Certifikat, og blev Italiensk Junior Champion. Senere blev han kåret som Bedst i Modsat køn, da en svensk Veteran tæve blev Bedst i Racen. Men jeg kan ikke være mere stolt af min smukke dreng. Endnu engang et kæmpe tillykke til Jessika og Tina.

Jeg ville gerne have været med. Men der var andre prioriteter, som jeg ikke kunne aflyse, for at komme med. Men jeg blev opdateret på Mobilen herhjemme, og jeg nød at være med på sidelinien.

Nedenfor har jeg venligst fået lov at vise nogle billeder fra de to udstillinger.

Fotograf er Tina Strandberg, som har copyright på alle billeder. Handler Jessika Junehall har givet tilladelse til at jeg må vise billederne her. 

Klik på billederne nedenfor, så er der en lille tekst til hvert billede.